Κοντά σας από το 1996

Σχετικά με το Tattooland

Το Tattooland

To στούντιό μας είναι το παλαιότερο στούντιο δερματοστιξίας και τρυπήματος σώματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996 με ιδιοκτήτες τον Παύλο και τον Μωυσή, και είναι το πρώτο στούντιο στην πόλη μας που πήρε «άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος», συνεπώς οι χώροι μας είναι 100% ασφαλείς και καθαροί.

Ο Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε στο Tattooland είναι ο πλέον σύγχρονος. Οι χώροι μας απολυμαίνονται καθημερινά. Όλα τα εργαλεία μας αποστειρώνονται σε ιατρικούς κλίβανους και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μιας χρήσης.

Στο στούντιό μας, φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και γρήγορα. Στόχος μας είναι να νιώσετε άνετα στο χώρο μας και να επιλέξετε το σχέδιό σας με σωστά κριτήρια. Το σημαντικό για εμάς είναι, οι πελάτες μας να φεύγουν ευχαριστημένοι και πλήρως ικανοποιημένοι από το τρύπημα ή το τατουάζ τους και η επιβράβευσή μας είναι να μας επισκεφτούν ξανά.

Αναφορές

Στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, έχουν γίνει κατά καιρούς θετικές αναφορές στο στούντιό μας, από περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια (ψυχαγωγικές εκπομπές & δελτία ειδήσεων). 

Επίσης, στο πελατολόγιό μας υπάρχουν αρκετοί επώνυμοι, όπως τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές κ.α.

Τα προϊόντα μας

Στο Tattooland θα βρείτε μεγάλη γκάμα σχεδίων, συμβόλων και γραμματοσειρών. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκουλαρίκια (χειρουργικό ατσάλι, τιτάνιο, μαύρο ατσάλι, βιοπλαστικά, κοκάλινα, κεράτινα, κλασσικά, πλαστικά κ.α.) για όλα τα σημεία του σώματος και εμφυτεύματα. Όσον αφορά στο Piercing, πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα κοσμήματά μας είναι υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικά και κατάλληλα για ένα ασφαλές τρύπημα.

@2019 All rights reserved by Tattooland

TOP